Blogger news

tirsdag 2. mars 2010

Deilig dag hjemme

En dag på skolen etter vinterferien, og så er det jammen fri i dag igjen, men det var godt. Komme seg litt over sjokket fra i går, sjokket over å stå opp klokka halvsju ;) Så i dag lå jeg til halvti før jeg sto opp og koste meg med frokost.

Jeg har fått strikket litt i dag også, strikker i 15-30 minutter og så må jeg ha en pause for arma, men jeg har fått strikket litt på sokken, og jeg er fornøyd :D Jeg bruker Regiagarn, og strikker på pinne 2,5. La opp 64 masker, og strikket 20 runder ribb før jeg startet rettstrikkingen.


I mellom strikkingen, tv-tittingen og dyrepassingen har jeg printet bilder i dag. Det er år og dag siden jeg sist tok ut bilder på papir, og i dag var dagen. Så nå har jeg printet i flere timer, og jeg har et velfylt album. Jeg har jo alle bildene på maskina, men jeg synes det er veldig koselig å kunne sitte i sofakroken og bla i et album mens man mimrer. <3

Har du bildene i papirformat, eller har du de kun digitalt?

2 kommentarer:

  1. Åh, for en jobb. Vi printa ut sist i 2006, og har nylig skjønt at det igjen er på tide å få litt i albumene. Det èr koselig å sitte med et album - mer sosialt enn bare å ha på nett.

    SvarSlett
  2. Jeg har mange papirbilder liggende i en eske, og enda fler digitale liggende på server. Burde nok tatt en runde (en ukes tid eller så) og fått ryddet litt.

    SvarSlett