Blogger news

fredag 15. oktober 2010

Inspirasjonshylla mi


My favourite bookshelf, originally uploaded by Giram.

Som jeg snakket om i den siste podcasten hadde jeg en liten opprydding i noe av lageret mitt. Da jeg var ferdig ble det så fint at jeg MÅTTE bare ta et bilde for å bevare det fine synet :p Og siden jeg hadde tatt bilde, så kan jo dere få se også. Hvis dere klikker dere inn på bildet, så ser dere at jeg har tagget bildet slik at dere får se hva som er i de forskjellige hyllene :)

7 kommentarer:

 1. Der var det mye fint du! Gleder meg til å se hva det blir til :)
  God helg!

  SvarSlett
 2. I de hyllene var det mye godsaker :-)

  SvarSlett
 3. Så deilig og ryddig du har det da!!!! Sånn vil jeg og når vi får plass!!!!!
  Oh, er ferdig med sjalet strikket i det deilige lilla garnet du har spunne, men jeg har ikke fått blokka det enda! Bilde kommer forhåpentligvis så fort det er gjort!!!=D Det ble fiiiiiint tror jeg!!!

  SvarSlett
 4. For en deilig inspirasjonshylle, Marianne! Er det alltid så ryddig, eller er det anledning fotograferingen? Ryddig er så og si et fremmedord her hjemme hos oss...

  SvarSlett
 5. Du for en deilig og oversiktelig inspirasjonshylle. Riktig en fryd å kikke inn der...

  SvarSlett
 6. Det var en flott hylle! Skulle ønske jeg kunne hatt garnet på utstilling slik, men da hadde vel bokhylla knelt... Kanskje jeg kan ha en miniversjon? *tenker*

  SvarSlett
 7. Kanskje ikke like ryddig hele tiden, men ganske ryddig, jeg er veldig snill med akkurat den hylla der. Og så digger jeg at den ser så bra ut, det inspirerer!

  SvarSlett