Blogger news

onsdag 6. april 2011

Shipwreck Shawl

Jeg er ferdig med Shipwreck sjalet! Faktisk ble jeg ferdig i helga, men jeg har ikke orket å ta bilder før i ettermiddag, ikke klarte jeg å pønske ut hvordan jeg skulle ta best bilder heller... Men, nå er bildene tatt og jeg kan skryte av sjalet mitt!

Dette var et godt sjal for selvtilitten, og det at jeg brukte 2 uker og 4 dager hadde jeg aldri trodd på forhånd. Trodde det skulle ta mye lengre tid. Men jeg avslutter med å si, sjalet er strikket med Wollmeise Lace, og jeg sitter igjen med 94 gram etter at jeg er ferdig. Ord blir overflødige, nyt bildene!


12 kommentarer:

 1. Det er så vakkert at jeg nesten får lyst til å lage det jeg også. #men5000perlerfristerikkeogdessutenerdetstortogtarlangtiiiiiiiiiiid (siste del av kommentaren var et hemmelig budskap for folk som er på Twitter ;p)
  Jeg har gått i flere dager og venta på hvordan det skulle bli til slutt, du har virkelig gjort en stor jobb her, og som sagt, nyyyydelig farger <3

  SvarSlett
 2. Ikke annet å si enn at jeg er IMPONERT! :) Nydelig! :)

  SvarSlett
 3. DEt var berre lekkert, ja. Bøyer meg i støvet. Dette prøver eg meg ikkje på ein gong.

  SvarSlett
 4. Åhhh, så lekkert! Fantastisk mønster, glimrende strikket og godt valg av garn og perler. Alt jeg har strikket av blonder så langt blekner... Men neste gang skal jeg over 800 meter, lover! Perlene får komme i runden etter :)

  SvarSlett
 5. Utrolig pent! Har litt lyst, men kombinasjonen mye lace og mange perler virker uoverkommelig... :)

  SvarSlett
 6. Helledussen for eit flott sjal. Og for eit arbeid.

  SvarSlett
 7. For et kunstverk! VAKKERT. A9ta :0)

  SvarSlett
 8. Nydelig arbeid - som alltid !

  SvarSlett
 9. this is a beautiful work, just perfect. what a color!

  SvarSlett