Blogger news

lørdag 26. november 2011

Babysvøbet - Det hele kongerige


Det har vært stille fra meg lenge nå, men jeg har fått strikket litt under stillheten. Den siste 1,5 mnd har jeg jobbet med et babyteppe, også kalt prinseteppet, eller i dette tilfellet prinsesseteppet. Mønsteret er "Babysvøbet - Det hele kongerige", og er det tepppet som de danske prinsene og prinsessene har reist hjem fra sykehuset i.
Dette teppet har jeg strikket på pinne 4mm og garnet jeg har brukt er Nøstebarns silkeull, teppet er fantastisk mykt og godt, og med silken så får det en nydelig tyngde over seg også. Det ble akkurat for lite med 2 hesper, det gikk tomt mens jeg jobbet med ytterborden på den siste siden, så husk å kjøp 3 hesper Nøstebarnull hvis du skal strikke dette. Teppet er enkelt å strikke, men ytterborden er tidkrevende, 140 spisser som strikkes rundt hele teppet, men man kommer i mål og resultatet er verdt arbeidet!

Og som seg hør og bør, flere bilder må til!

12 kommentarer:

 1. Så lekkert! Du strikker perfekt!:)

  SvarSlett
 2. Nydelig! Så fint og jevnt også! Silkeuld er ikke lett å få SÅ pent!

  SvarSlett
 3. For et nydelig teppe! Heldig er den prinsessa som kan varme seg i dette. God helg!

  SvarSlett
 4. Tusen takk alle sammen, så koselig å høre :) Jeg tenker det blir ekstra fint når det kommer ei prinsesse inni teppet :D

  SvarSlett
 5. Nydelig teppe! jeg holder på med et likt et som jeg håper å få ferdig til dåpen til minstejenta på nyttårsdagen. Men begynner å frykte at jeg ikke blir ferdig. 140 spisser er MYE! :)

  SvarSlett
 6. Ord blir liksom ikke nok...men vakkert teppe. Flott farge og rett og slett perfekt!

  SvarSlett
 7. Det er masse arbeid... men for ett nyyydelig resultat!!!

  SvarSlett
 8. Tusen hjertelig takk alle sammen! Det varmer med kommentarer når man endelig blir ferdig med prosjektet. Jeg gleder meg til å høre responsen fra de som får teppet :D

  SvarSlett
 9. Tusenkunstneren har gjort det igjen! Et nydelig teppe, Marianne. En prinsesse verdig. A9ta :0)

  SvarSlett