Blogger news

torsdag 26. januar 2012

Monsteret HugoI oktober kjøpte jeg monsterboka av Rebecca Danger, men mange mønster på herlige monstre. Hvert monster har sin lille historie og navn. Jeg viste boka til nevøen, og han fikk velge seg et monster som tante skulle strikke. Han valgte selv ut farge og garn og var kjempespent på hvordan det ble.

 Monsteret han valgte var Hugo, sofapoteten som elsker å sitte i armkroken og se på TV og spise popcorn ;) Monsteret Hugo er strikket i Merino Extra Fine fra Drops, på pinne 3,5 mm. Hugo falt i smak og han har vært med i barnehagen nesten hver dag etterpå. Og tante smeltet helt da nevøen spurte: "Du tante, kossn har du laga tennern, øyan og arman da?". Øynene er forresten kjøpt på stoff og stil, 9.90 kr for 3 par øyne, det sier man ikke noe på.

3 kommentarer:

  1. Vet ikke hvem som er heldigst, tanta eller gutten:0) - et herlig monster er det iallefall. Godt du er tilbake igjen på nett. God helg. A9ta

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg tror vi begge er veldig heldige, jeg er hvertfall heldig som har en slik kosgutt :) Godt å være på nett igjen, 3 uker uten data er kjedelig. God helg, Anita!

      Slett