Blogger news

mandag 6. februar 2012

Håndspunnet garn

Siden jeg opererte ankelen i oktober har rokken Rose stått på hvil, ikke så greit å tråkke på pedalene når man har en ankel som er syk. Men på nyåret ble ankelen fri for skinnen og jeg kunne begynne å tenke på rokken Rose igjen.

Jeg fant frem ei remse ull (blanding mellom merino og mulberry silke) som jeg hadde kjøpt på Knit Nation i London i fjor sommer. Tråkket forsiktig og startet med 10 minutter om dagen.

Det var sååå godt å komme i gang igjen, og selv om det gikk sakte så ble det flott. Og nå er ankelen i full sving på rokken igjen. Det er genialt med elektrisk rokk, men det er noe eget med å tråkke på en rokk.

Garnet jeg fikk til slutt er et tretrådet tynt garn som målte 28 wpi før vask. Jeg har kjedetvinnet tråden slik at jeg nå har et 3-trådet garn, 100 gram og 349 meter. 

Nå gleder jeg meg til å spinne mer, og det er deilig å tenke på at jeg ikke skal sitte med bena i gips og skinne som i fjor, 26 uker med syke ankler er alt for lenge!

9 kommentarer:

 1. Så fint garn du har spunnet! Gratulerer tilbake på Rose:) Spinner du garn på bestilling?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :-) Spinner ikke på bestilling, men det hender jeg legger ut hvis jeg har overskudd. Det går også an å sende meg ei mld om det er noe spesielt du er interessert i, så hjelper jeg hvis jeg kan :)

   Slett
 2. Og akkurat idet jeg hadde trykket publiser knappen, så jeg at du har epla butikk:)

  SvarSlett
 3. Åhhhh jissses, du er god på å spinne, altså!

  SvarSlett
 4. Så godt å høre at anklene funker som dem skal, mine har ei god stund igjen, før dem er på plass. Men klager ikke, det går framover.

  Garnet er jo ren luksus!! Både farger og arbeide er jo bare perfekt!
  du er fantastisk flink!
  Ha en strålandes dag videre.

  SvarSlett
 5. Flotte farger, og flott garn =)

  SvarSlett
 6. Vackert, härliga färger :)

  SvarSlett
 7. Vilket underbart garn du har spunnit! Var rädd om dig och dina ben!

  SvarSlett