Blogger news

lørdag 18. februar 2012

Mimring

Det er rart å tenke på at jeg har strikket i mange mange år av mine 28 år, faktisk har jeg strikket siden jeg var 4 år. Tenkte at det kunne være moro å vise frem noe jeg strikket da jeg var 13-14 år.

Jeg ble faktisk ganske imponert over meg selv da jeg kom på at jeg strikket Selbuvanter da jeg bare var 13-14 år. Det var ikke så mye penger å oppdrive så garnet kjøpte jeg på Rema til 10 kr nøstet, og satte i gang. Strikket ett par til meg selv i Mor Aase Babyul, og så strikket jeg et par til en brevvenn i England i Mor Aase Ull. Hans har jeg ikke bilde av, mens mine tok jeg bilde av her om dagen. De er akkurat passe, og jeg har brukt de masse, og bruker de fortsatt. Men det er rart å tenke på at jeg ikke var gamlere enn jeg var da jeg lagde disse, og når jeg skal gjøre noe så gjør jeg det skikkelig. Ambisiøst å starte mønsterstrikk samtidig som fingervanter ;)


3 kommentarer:

 1. Imponerende! Så koselig at de fortsatt er i bruk. Nydelig farge på den lille kjolen. Skal bli spennende å se den ferdig. Riktig god helg!

  SvarSlett
 2. Dette va imponerande! Og vil ikkje setje i gang med slike i dag ein gong eg. Flotte Eddie, og like fine.

  SvarSlett
 3. wow!
  og så fantastisk at de har holdt seg i ale disse årene !
  Ingridm

  SvarSlett