Blogger news

lørdag 28. april 2012

Babyjakke fra Dale Baby nr 142

 En stykk babyjakke er ferdig! I går fikk jeg strikket ferdig det siste på babyjakken i selvfarget Wollmeise 100%. Mønsteret er fra Dale Baby nummer 142, og det er det første mønsteret i det heftet. Jeg valgte størrelse 0-3 mnd i håp om at den kunne bli en del av et hentesett. Selv om strikkefastheten stemte så ble jakken nærmere 3 mnd enn 0 mnd, så da er det bare å finne enda et jakkemønster, og håpe på at størrelsen blir riktigere da.

Uansett, jakken ble supersøt, og det fine med babyer er jo at de vokser inn i klær, så det blir nok ei søt snuppe som får bruk for den:)
Må også vise frem posten jeg fikk for et par dager siden, en ny Loop batt, denne gangen bestående av merino, corriedale, nylon og angelina (glitter). Gleder meg til å spinne den!

8 kommentarer:

 1. Den jakka vart no berre so fin. Det fine med små babyer er t dei veks ganske fort, så denne passar nok ganske fort.

  SvarSlett
 2. Nydelig jakke! Så strikker su så fint og jevnt å da! Flinka! Tror det garnet der blir kjempefint! :)

  SvarSlett
 3. Hvor er den jakke blevet fin. Hygger mig meget med at besøge dig blog selvom dine inspirationer har været en dyr fornøjelse for min pengepung. Tillykke med det nye look på bloggen. Det ser rigtig flot ud.

  SvarSlett
 4. Jakka ble nydelig, og det er jo bare fint at den ikke er så micro. Kommer det en stor baby, kan denne størrelsen være liten nok :)

  SvarSlett
 5. Nok et lite kunstverk fra pinnene dine. En riktig lekker rosa jakke - vakkert mønster og herlig farge. A9ta :-)

  SvarSlett
 6. Jag håller med om att jacken är supersöt! Och perfekta knappar till!

  SvarSlett
 7. Kjempe flott jakke og nydelig farge du har brukt :)

  SvarSlett
 8. Utrolig nydelig, Marianne!

  SvarSlett