Blogger news

lørdag 21. juli 2012

Summer Solstice Mystery Shawl


Det er blitt noen dager siden jeg sist blogget, prestasjonen under TdF har bitt meg i rumpa, og etter noen dager med forkjølelse og astma er jeg igjen nesten i farta ;-) Har fått strikket litt og siden mysteriesjalet er ferdig, var det på tide å få blogget litt.

En skål med moreller og koffeinfri kaffe holder meg med selskap mens jeg taster på tastaturet. Sjalet har vært ferdig i noen dager, men siden det er alt annet enn sommer her i Trondheim, så har det ikke egnet seg med utebilder av sjalet.

I dag har vi faktisk sett glimt av noe gult på himmelen, jeg og mamma spurtet ut og benyttet oss av noen få solstråler og oppholdsvær, det var verdt å vente på synes jeg.

Sjalet ble strikket i håndspunnet babyalpakka som jeg kjøpte på Knit Nation i fjor, da jeg var i London, og hadde spunnet nesten 700 meter med 2-trådet garn. Sjalet er strikket på pinne 3,75mm, og jeg la opp 4 ekstra repetisjoner i bredden, og har strikket 1 ekstra repitisjon av del D og E + at jeg repeterte den siste pinnen slik at den ble strikket totalt 10 ganger.

Det ble et nydelig sjal, men er alt annet enn det jeg hadde tenkt, og jeg får ikke til å bruke det selv. Derfor legger jeg det til side, og kanskje blir det en gave en gang, får se hva som skjer. Det positive er at det har vært et flott strikketøy underveis, og selv om jeg er litt skuffet over at det er mer et cape enn sjal, så er det ferdige resultatet nydelig.


 
8 kommentarer:

 1. Det var helt nydelig, men jeg forstår tanken din om at det er mere som en cape enn et sjal. Men hvis du gir det bort er det jo en fantastisk gave!

  SvarSlett
  Svar
  1. Får se hva jeg gjør, kan jo være fint å ha på lur til en gang man skal pynte seg også :-)

   Slett
 2. Det var artig å være modell til et mega fint sjal, og jeg vet at det er mange mange timer med både spinning og strikking som ligger bak:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er heldig som har en så flott modell :))

   Slett
 3. Men kjære Marianne, dette er da helt nydelig. Tenk hvor deilig det blir å pakke seg inn i dette sjalet til vinteren. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er det, og ekstra moro siden jeg lagde garnet til dette formålet. Og babyalpakka er jo som en sky :)

   Slett
 4. Hei og hopp. Da er jeg tilbake fra to uker med sol og sommer. Spinning og sykling ser ut til å være en super kombinasjon for din del. Du har vært utrolig produktiv. Godt at du er frisk igjen. Sjalet ble bare helt utrolig nydelig. Jeg ser faktisk hvor mykt og varmt det er. Flott modell har du og :0) A9ta

  SvarSlett
  Svar
  1. Velkommen hjem, takler du hetebølgen som vi har her hjemme? ;-) Du skal få kose med dette neste gang du kommer på besøk, en litt annen variant av kosedyr ;)

   Slett