Blogger news

lørdag 7. juli 2012

Tour de Fleece(France) - Dag 8

I dag har det ikke blitt så mye spinning på denne frøkna, men jeg har spunnet litt, ikke verst bare det. Begynte på en silke/polwarth-blanding fra Enchanted Knoll Farms i dag, og jeg tror det blir helt nydelig ferdig. Håper formen er mer tilstede i morgen, slik at jeg får gjort litt fremgang på det rosalilla :-)


Jeg har hvertfall fått tatt litt bilder og målt de to hespene jeg har spunnet den siste uka. Men jeg kjenner at jeg ikke orker å laste inn bilder i kveld, så det får bli i morgen.

I kveld skal jeg bare sitte i sofaen med beina høyt, og jeg skal strikke videre på sjalet jeg har begynt på som mellomstrikk mellom sjalmysteriet. Sjalet jeg har begynt på heter Iris - Goddess of Rainbow Shawl og er spesielt designet for garn som er multifarget. Jeg har funnet frem et nøste fra Easyknits i superwash merino og silke, og jeg elsker hvordan det blir. Skal prøve å få lagt inn bilder av det i morgen :-)

God kveld!

2 kommentarer:

  1. vi er såååå enige når det kommer til farger!
    Må inn å sjekke det sjalet du pause strikker på. Bare litt nysjerrig. Kos dæ med fotan opp du. Jeg strikker ullbukse av teksrena garn grå til svart, litt snop og drikke på en lørdagskveld.

    SvarSlett