Blogger news

torsdag 23. august 2012

Evenstar på 1-2-3 uker og 3 dager :-)

Jippi, jeg er ferdig med Evenstar! Jeg ble ferdig i går kveld, 3 uker og 3 dager etter at jeg startet, jeg er så stolt av meg selv :-D

Sjalet er inspirert av LOTRO og designet av Susan Pandorf, og det er et mesterstykke av et sjal med mange mange tusen masker og 2800 perler som er langs kanten.

Sjalet er strikket i lace-garn fra Highland Handmades, i fargen Wildflower, og perlene heter Transparent Lavendel. Strikket på pinne 3,5 mm og jeg brukte heklenål 0,75 og 0,6 for å få på perlene. Paddy hjalp meg selvfølgelig da jeg blokket sjalet i dag, han kvalitetssikrer de fleste av mine prosjekter som blogges, og lå der i hele dag mens sjalet tørket ;-) Men det skal sies at han er en snill pus som ligger rolig, og holder klørne borte fra det som blokkes.

Tusen takk til mamma som stilte som modell :)
20 kommentarer:

 1. Svar
  1. Takk, fargen er vel ikke så ille i dine øyne heller? ;)

   Slett
 2. Oioioi! Så flott og FINT det var!! :)

  SvarSlett
 3. Wow, her har du virkelig gjort en fantastisk jobb! Lekkert!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Liv! Stor jobb, men ekstra moro når man har fullført :)

   Slett
 4. Flott katt, grei mor og et utrolig vakkert sjal. Jeg hadde nok funnet meg et rundt bord og også brukt det til duk. Da hadde jeg fått mye glede av det hele dagen og hver dag.
  Til fest hadde jeg ristet støvet av det og drapene det rundt skuldrene og følt meg fin. Et kjempearbeid du kan være stolt av. A9ta :0)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har merkelig nok hørt ordet duk nevnt før ;) Men som jeg sier, å strikke noe slikt i heklegarn i bomull er ikke like fristende for sinnet og hender ;) Men det er et praktplagg å ha i skapet da, må nok brukes med jevne mellomrom når jeg skal pynte meg ja. Og så er det noen som vil låne da ;)

   Slett
 5. Dette er et godt eksempel på et tilfelle der jeg blir helt målløs over hvor flinke folk er. Både designeren og du selv har fått til et virkelig kunststykke og jeg bøyer meg i støvet! SÅ nydelig!

  Og så heldig katt som får lov til å hjelpe til! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Betyr mye å høre :) All ære til hun som har designet det, så mange detaljer og skjulte skatter. Heldig katt, eller bortskjemt katt, kanskje begge deler ;) Skatten min han :)

   Slett
 6. Det er en fryd å få være modell til et meget vakkert, kjempe mykt og lett kunstverk! Heldig jeg ja:)

  SvarSlett
 7. Oi,Oi,Oi for et lekkert sjal!! Og for et arbeid!!! Jeg er søkk imponert!!! Du har all god grunn til å være superstolt:) ...og alle de perlene da... det skremmer meg bare med tanken...

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha! Perlene er litt galskap ja, jeg tenkte tanken noen ganger. Men noen ting må man jo bare beseire, Shipwreck og Evenstar er to slike sjal :)

   Slett
 8. For en jobb! Og for en farge! Og for et flott resultat!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Elsker fargen, og er så glad for at jeg bestemte meg for det garnet!

   Slett
 9. Hej Marianne

  Jeg følger din blog og glædes over dine flotte projekter, både på rokkene dine og på strikkepindene dine.

  Denne gang er jeg meget imponeret. Hvor er det et flot stykke arbejde som du har lavet. Jeg tager virkelig hatten af for din tålmodighed og dine evner.

  Kh. Rikke

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var koselig Rikke, tusen takk skal du ha :)

   Slett
 10. Rett og slett nydelig! Du er en strikkekunstner altså! :)

  SvarSlett