Blogger news

onsdag 11. april 2012

Havskum babyteppe

Jeg hadde en del hvit babyull fra Dale liggende og ikke noe prosjekt som jeg hadde lyst til å jobbe med. For en god del år siden på jobb så jeg et hvitt babyteppet i havskummønster som jeg falt for, men har aldri fått rotet meg til å begynne på ett.

Med Signaturpinnene mine i str 3,75 mm og hvit babyull satte jeg i gang. Jeg har brukt et havskumdiagram som utgangspunkt og regnet meg ut til at jeg skulle legge opp 159 masker for å få det til å gå opp.

Mønsterdiagrammet er på 17 masker, og jeg har 3 masker i hver side i rillestrikk som kant, og 3 riller som kant oppe og nede på teppet. Totalt brukte jeg ca 6 nøster. Ferdige mål er ca 70*80 cm og passer godt til både vognteppe og babyteppe, jeg tiper det blir veldig nuskete med en liten baby inni teppet.

12 kommentarer:

 1. For et nydelig babyteppe! Havskummønster er såå fint:)

  SvarSlett
 2. Nydelig og utrolig delikat:)

  SvarSlett
 3. Så fint teppet ditt ble! Dette blir nok en kjærkommen barselgave etterhvert. Delikat med hvitt. Havskummønster er morsomt å strikke og gir alltid et godt resultat.

  Ha ei fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 4. Å..nydelig! Hvor finner jeg oppskrift?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har tatt utgangspunkt i dette mønsteret: http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=b13&d_id=23&lang=no

   Slett
 5. Nydelig! Sitter også igjen med noen nøster dale baby, og tenker å hive meg rundt og starte å strikke et makan ikveld. Vet du sånn ca hvor mange nøster du brukte?

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe, glem det. Leste bedre denne gang ;)

   Slett
 6. Det var et nydelig teppe. Jeg liker selv å strikke tepper i havskummønster og derfor liker jeg nye tips om farger og slike ting.
  Aldeles nydelig var teppet i hvitt.
  Wenche

  SvarSlett
 7. Er d mulig
  å bestille mønster og garn fra deg?

  SvarSlett