Blogger news

onsdag 29. august 2012

Solskinn og kjolestrikking

Endelig fikk vi en dag med finvær igjen her i Trondheim og både jeg og dyra har kost oss. Molly (minigrisen) var lykkelig over å finne en solstripe på stuegulvet, og plasserte seg sånn at hun fikk nyte herligheten. Salrygget og salig midt på stuegulvet.

På strikkefronten jobber jeg med kjolen fra Garnstudio som jeg viste frem for et par innlegg siden. Da jeg valgte mønsteret, valgte jeg fordi jeg hadde passende garn, og at det var en søt kjole. Men mønsterbildet viser ikke HVOR søt kjolen er. Den er nydelig, med skikkelige folder nederst. Jeg har strikket ferdig skjørtet og bakstykket, og håper formen tillater at jeg begynner på forstykket i kveld.
6 kommentarer:

 1. Idyll med koselig strikketøy og koselige dyr<3

  SvarSlett
 2. Den har jeg og strikket til snuppa mi. Er nok mer tunika, evt vest nå, men håper den kan brukes litt i høst også. Var fjorårets julekjole i knall rødt :) Volangen tok nesten knekken på meg da, over 400 masker med pinne 2,5...

  SvarSlett
  Svar
  1. For å si det slik så var jeg sjeleglad for at jeg strikket minste størrelse da jeg oppdaget hvor mange masker den volangen skulle ha. Nesten 50% av garnet ble brukt opp på den volangen :p Det blir nok ikke en til. Men jeg håper at denne blir som din også, at den kan brukes til tunika/vest også, og vare lenge :)

   Slett
 3. Denne har jeg også strikket, og den er så nydelig! :D

  SvarSlett