Blogger news

Mine rokker

Jeg begynte å spinne i februar 2008, da deltok jeg på mitt første spinnetreff her i Trondheim, og ble satt igang på håndtein av Rhonna. Jeg å ikke helt grunnen til å spinne, for jeg kunne jo kjøpe masse flott garn i butikkene. Men jeg prøvde og ble BITT! Dette var en kunst jeg følte jeg måtte mestre.

I mars 2008 var jeg klar for å kjøpe meg en rokk, og kjøpte min første rokk, en Kromski Sonata. Vi hadde litt over et år sammen, og hun lærte meg masse. Likevel så følte jeg ikke at Sonataen var min endelige rokk, og jeg hadde egentlig lyst på en Majacraft Rose. Sommeren 2009 kjøpte jeg Rose, og Sonataen ble solgt.

Majacraft Rose


Jeg og Majacraft Rose koser oss sammen, og vi lærer stadig nye ting i spinnekunsten, og blir stadig mer kjent med hverandre.

På nyåret 2011 ble jeg operert i den ene ankelen, og neste ankel er planlagt. Jeg ble satt ut av spill i 3 mnd uten å kunne spinne på Rose, og håndteinspinningen var slitsom. Jeg tok valget om å kjøpe meg en elektrisk rokk, og kjøpte en HansenCrafts Minispinner, også kjent som Lille Frøken Hansen. Hun er den søteste lille elektriske rokken jeg har sett, og jeg elsker henne!

Lyden er lav og behagelig, den har en WooLeeWinder vinge og stooore spoler på hele 10ounces/280 gram. Genial på de dagene da bena sier at de ikke vil tråkke på Rose.